maanantai 18. elokuuta 2014

Uusia nukkeja

Kaksi uutta nukkea ostin, joita nyt hieman esittelen:

Bratz Catz Jade ja Meygan paketeissaan

Meygan kiinni taustapahvissa

Jaden vaatteet ja tarvikkeet

Vertailussa vanhan ja uuden Bratzin kasvot.
Uusilla Bratzeillä on esim pienemmät huulet.
Mielestäni Bratz Catz Meyganin kasvot ovat kauniit.


Molemmille uusille nukeille vartalon vaihoin, kampaukset avasin ja hiukset suoristin sekä vaihoin vaatteet.

(Jos vaihatte Bratzien päitä ja vartaloita, pitäkää nukkea kuuman veden alla ensin, jottei kaulan mekanismi murtuisi.)
 
Vihdoin nuket sain valmiiksi ja niistä muutamat kuvat otin.






8 kommenttia:

  1. Nättejä! Ja ihania kissoja. <3

    VastaaPoista
  2. Itse mietiskelin noita kisuja. Onko niillä alunperin nivelletty kroppa kuten Rock Jadella? Koskaan en oikein saanut selvää kaupassa tihrustellessani.

    Meygan on kyllä nätti. Ei niin unisen näköinen kuin muutamat nämä uudet Bratzit. Ihanasti olet stailannut nämä. Ei uskoisi samoiksi nukeiksi ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ^__^ Näillä on alunperin samanlainen nivelletty kroppa, kuin Rock Jadella :)

      Poista
  3. Moikka! Tunnut tietävän paljon nukeista ja löysin sivuillesi ihan sattumalta. Olen rakentamassa kahdelle pienelle tytölleni nukkekotia. Mittakaava tulisi olemaan 1:12, joten asukkaat sais olla hieman alle 15 senttisiä. Itse en tiedä nukeista juurikaan mitään ja mietin, että osaisit ehkä kertoa mitkä nuket olisi sopivia? Polly pocketilta on tullut joitakin uusia nukkeja, mutta en ole nähnyt kaupoissa. Oletko sinä? Näin sivuillasi myös lps blythe nukkeja, jotka olivat todella somia. Niitä ei taida enää kaupoista saada?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! 1:12 on yleisin mittakaava aikuisharrastajilla, joten nukkekotiliikkeissä myydään sen koon nukkekotinukkeja. Itselläni on nukkekodissa ym. mittakaavana 1:16 (Lundby), joten en osaa hirveästi sanoa 1:12 nukeista, mutta Polly Pocketit ja LPS Blythet voisivat olla kokonsa puolesta sopivia esim. lapsinukeiksi. En oo hirveesti kattellu kaupassa Polly Pocketteja. LPS Blythejä saatetaan myydä, mutta niiden ulkonäkö on muuttunut ja ne ovat pidentyneet, verrattuna omiini, jotka ovat n. 10 cm korkeita. Aitoa Petite Blytheä en suosittele hankkimaan leluksi/leikkiin, sillä ne ovat keräilynukkeja. Nukkekotiliikkeissä myydään 1:12 mittakaavan nukkekotinukkeja. 1:12 mittakaavassa aikuinen on n. 13-15cm pitkä, kymmenvuotias lapsi n. 11,7 cm, nelivuotias lapsi 8,3 cm. (Lähde: Nukkekotieläämää-kirja) Nuo tosin ovat vain keskivertoja. Itse valitsin alunperin mittakaavani nukkejen perusteella, eli mulla nuket oli ensin. Tsemppiä nukkekodin rakennuksessa! :)

      Poista
  4. tuo punatukkainen meygan varsinkin on hieno! hyvä tyyli :)

    VastaaPoista