Hahmoesittelyt


[tämä osio on kesken]

Suurin osa näistä hahmoista asuu keksimässäni Aavanniemi-nimisessä paikassa. (Aawwanniemi)

(Aavanniemi on metsänpeittoon kätketty kunta Suomen ja Venäjän rajavyöhykkeellä.

Mikä on metsänpeitto?
Metsänpeitto on kansanperinteessä tunnettu yliluonnollinen tila, johon ihminen tai esim. eläin voi joutua luonnossa kulkiessaan. Tuttu metsä voi näyttää aivan vieraalta. Tulee yhtäkkiä aivan hiljaista. Edes linnut eivät laula. On joutunut toiseen ulottuvuuteen, maahisten maille eksynyt tai viety. Etsijät eivät löydä, vaikka vierestä kulkisivat, koska ihminen tai eläin on muuttunut aivan kiven, kannon tms. näköiseksi etsijöitten silmissä. Myöskään avunhuudot eivät kantaudu etsijöitten korviin. Metsänpeitosta voi päästä pois kääntämällä vaatteet nurinpäin ja kengät väärinpäin tai metsänhenki tai kuolleen ihmisen sielu voivat neuvoa reitin kotiin tai pois metsästä.)

Useampi eri mittakaavassa oleva nukke saattavat olla sama henkilö. Tässä on joitain esittelyjä:

iso = bratz-koko
pieni = nukkekotikoko/n.10cmHelmi Tuuli Jemina Auroora Lulu Lola Voikukanlehti (Shinju)

Asuu Aawwanniemessä Voikukanlehden kartanossa vanhempineen, sisaruksineen ja mummoineen. Hänellä on monta pikkusisarusta. Lisäksi talossa assuu serkkuja ja serkkujen lapsia, joten talossa on aina pyörimässä ja temmeltämässä liuta pellavahapsisia Voikon suvun lapsosia. Jeminalla on hevonen, jonka nimi on Vanilja ja joka on väriltään voikko. Heijän perheellään/suvullaan on hevostalli sekä kissoja ja muita eläimiä. Luonteeltaan Jemina on lempeä ja ystävällinen ja auttaa mielellään toisia.

Bratz Rodeo Rocker
(cowgirl) Cloe
(iso)
Lil Bratz
fashion boutique cloe
(pieni)
Pullip Romantic Alice


Bratz Strut It Cloe
(iso)


Mikaela Sysiyö (Miku Kuroyoru)

Tullut Aavanniemeen (tähän maailmaan) toisesta maailmasta. Hänellä on musta hevonen ja yliluonnollisia kykyjä. Hänen sielueläimensä on muodonmuuttaja, ja hän pystyy muuntautumaan mustaksi kissaksi, mustaksi pantteriksi, mustaksi sudeksi, korpiksi, lepakoksi ja moneksi muuksi eläimeksi. Hänellä on usein hieman erikoinen näkökulma asioihin. Luonnonlapsi. Villi ja kesytön. Päättäväinen, nokkela, ilkikurinen, urhea, hurja, suorapuheinen, Raisu. Kujeileva, vahva, rehvakas, rohkean rempseä hurjapää, joka on huippuhyvä lähes kaikissa urheilulajeissa. Hän on sukupuoleltaan genderfluid, eli välillä poika, välillä tyttö, välillä molempia ja välillä muunsukupuolinen.


Bratz Nighty Nite Jade
(iso)
LPS Blythe Bunny Duo
(pieni)

Pullip Yuki-chan


Bratz Nighty Nite Jade
(iso)Shiro Yukiyama/Lumivuori

Shiro on ujo ja hiljainen tyttö, joka rakastaa talvea. Hänellä on lumenvalkeakarvainen sekarotuinen pystykorva Utukka (jossa on samojedinkoiraa, huskya, itäsiperianlaikaa, jakutianlaikaa ja tundrasutta). Utukka tarkoittaa kevyttä pakkaslunta. Hänellä on myös valkoinen siperiankissa ja valkoinen jakutianhevonen. Hän on muuttanut Aavanniemeen Siperiasta. Naalit, tunturipöllöt ja jääkarhut ovat hänen ystäviään. Hänellä on lumen hengen taikavoimat.

Petite Blythe Neromin (pieni)


Kuura Kaihaku Lumivuori
Shiron kaksoissisko. Kaksoissiskoaan rohkeampi ja sosiaalisempi. Pitää eläimistä ja talvesta. Hänellä on mustavalkolaikullinen jakutianhevonen, mustavalkolaikullinen siperiankissa, sekä sekarotuinen laika, (jossa on itäsiperianlaikaa ja jakutianlaikaa). Perheellään on valkoinen tiikeri. Lumivuoret muuttivat Aavvanniemeen Siperiasta.

Petite Blythe Sweet Spell Scarlet (pieni)Miki Korppi
Mielellään yksinäisyyteen vetäytyvä, melankoliaan taipuvainen, tykkää kiusoitella Mikua ja Jeminaa, huumorintajuinen ja rakastaa makeita herkkuja.
 

Bratz Boyz Motorcycle Style Cade
(iso)
Lil' Bratz Lil' Boyz Nighttime Style Colin
(pieni)
 
 

 TP eli Tuukka Pellava
Rohkea, seikkailunhaluinen, tykkää liikunnasta, kuten jalkapallosta ja autojen rassaamisesta. Jeminan naapuri. Jeminaa vuotta vanhempi. Hänen isällään on autokorjaamo, jossa hän on töissä.
 
Bratz Boyz World Destination 2 London Pretty N' Punk Dylan
(Bratz Boyz Punkz Dylan)
(iso)
Lil Bratz Boyz Nighttime Style Lakin
(pieni)
 
Susanne-Tuuli Christina Kala
Jeminan naapuri ja yksi parhaimmista ystävistä. Rakastaa uimista ja kirjojen lukemista.
 
Bratz Wildlife Safari Meygan
(iso)
Lil Bratz Lil' Moto-Bike Meygan
(pieni)
Bratz Wildlife Safari Meygan
(iso)
Tinja Minja Karamelli
Jeminan naapuri ja luokkakaveri.

Bratz Catz Meygan
(iso)
Little Dal Drta
(pieni)
 
Katja Vuorinen
Jeminan naapuri. Hevoshullu. Miikan pikkusisko.

Bratz Roxxi
(iso)
Lil Bratz Dana
(pieni)Sointu Vaapukka
Toisesta maailmasta tullut. Rakastaa karamelleja ja makeisia ja leivoksia. Ichigo Karkki Cafén omistaja ja myyjä. Kotoisin Sateenkaarimaasta.
 
Petite Blythe Long Farewell
(pieni)
Kulo Leppä
Mikin serkku. Hänen perheensä omistaa taianomaisen kyläkaupan nimeltään Sanervainen (Sanervainen on kansanuskossa saunan henki), jonka yhteyessä on myös pieni kahvila. Hänellä on Hurmo-niminen pystykorva, joka on päältä punaruskea ja vatsasta valkoinen, sekä toinen pystykorva Hiesu, joka on päältä vaaleanruskea ja massusta valkoinen.


Bratz Style Starz Cloe
(iso)
LPS Blythe
Prettiest in Pearls - Paris (pieni)Saana ja hänen koiransa HurmoSora Kala
Susanne-Tuulin pikkusisko. Heppahullu. Samun tyttöystävä.

Bratz Secret Date (Blind Date) Meygan
(iso)


Lil Bratz Spring Break Beach Bike Meygan
(pieni)


Miika Vuorinen
TP:n kaveri, Katjan isoveli

Lil Bratz Boyz Koby
(pieni)


Samu Voikukanlehti
Jeminan pikkuveli. Soran poikaystävä.
Lil'Boyz Bratz Lakin
(pieni)

Kukurtaja Heinänurmi (lempinimi: Kuku)
Hieman ujo. Pitää luonnosta. Omistaa LPS-kanin. Pitää kuppikakuista ja leipomisesta. Lempiväri vaaleanvihreä. Hänen perheensä omistaa leipomo-konditoria-kahvila Heinänurmen.

LPS Blythe Fashion Cats
(pieni)
Sade Koskinen
Jeminan luokkatoveri. Ujo. Pitää mangasta, animesta, vocaloideista, utauloideista, visual keistä ja musiikin tekemisestä. Omistaa Laku nimisen löytökoiran. Muuttanut Aavvanniemeen Kaakkois-Hämeestä.

Rock Jade (iso)
LPS Tokyo Dressed For Tea - Japan (pieni)


[sivu kesken, laitan lisää esittelyjä kun jaksan tai ehdin]4 kommenttia: